There was an error in this gadget

Saturday, January 28, 2017

Aku benci kau orang tua

| |

This blog has literally become my punching bag...

Aku tak tahu nak luah kat mana dan kat sape buat mase sekarang, aku stress tapi tak boleh nak jerit sebab duduk dekat kawasan kejiranan dan ada satu anak dara tua dalam rumah ni okay thats it i say it...andartu..
YEESSSSS....this entry today is because of her...her...her...YAALLAH tolong la macam mana ni,,,,aku dah tahap menyampah dah kat org tua ni. like in english the term is LOATHED...okay i LOATHED her... 
Nama je ada title hajah....tapi sikit pun tak matang....aku takde la gelak kuat mana pun anadartu...aku gelak dah control okay...control...you stupid old hag..old hag...old hag...pastu ko retaliate dekat marah kuat2 dari ruang tamu kemudian kau pergi kuatkan volume tv kau...apa kes....kau buang tebiat...kalau tak sebab kau orang tua..aku dah cari gaduh dengan kau. aku nak je tampar muka kau yang berkedut laju - laju...i'm typing this while trembling with anger....ARGGHHHHSHSHSHHD.
Patutlah kau tak kahwin 2 sampai sekarang...yess that it i say it again..perangai kau memang tak elok..walaupun aku tak baik mana...tapi aku boleh kata yang perempuan tua ni yang dah nak menopause ni memang macam budak2...tak matang. betul la kata orang...usia tak mematangkan seserorang tapi pengalaman..ARGGHJHGJFHHJFKHJFU.

Kalau la boleh balik kg...aku dah balik la...takde la aku terperap kat rumah ni dengan perempuan tua yg anti sosial, also doesn't really know how to read between line and a horrible cheapskate. Sekarang ni waktu ni kampung aku di landa banjir...aku tersgt la nak balik supaya aku tak tengok muka kedut kerepot kau tu...old hag....

YA ALLAH
YA ALLAH istighfar oi, istighfar oi.....

well at least i'm quite relief now.
thank you blog for your cooperation..thank you very much

Aku doakan agar perempuan tua ni bertemu jodoh cepat2 kalu boleh dapat lah jodoh yang haji mabrur..mana tahu boleh ubah perangai die.. sekian terima kasih.

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top