There was an error in this gadget

Tuesday, January 19, 2016

My Dear Blog

| |

My dear occasionally updated blog.

Apologies for not posting anything at all since last year. Hmm well I do mentioned occasionally and I can also said annually...tehehehe.

Someone that I know once told me to write...so I do took her advise maybe not on daily basis like diary but if you have something in your head or anything at all just write.

okay aku tak la selalu nak tulis atau update apa2.. tetapi aku kan cuba dan sekarang kalau kesempatan aku duk la update blog tak seberapa barang ni. kalau tak sempat kan ku tulis la apa-apa dalam buku jurnal.

Apa yang menarik tentang aku tahun baru ini adalah aku dah pun kerja balik..he..he..he (akward laugh)...yola asyik2 habis kontrak tak pon berenti. Mudah-mudahan bertahan lama dan kekal dan dapat tambah pengetahuan dan dapat bayar hutang PTPTN..(sigh) well suhaila darling you did borrowed and used that money so you must pay or other misfortune consequences will fall upon you such as can't go overseas. huhu.

I think that's all from now..see you next time.uhuk..uhuk..or next year..
Ja..Ne..(Japannese)

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top