There was an error in this gadget

Friday, April 3, 2015

Tiada Tajuk

| | 0 comments

Salam Sejahtera...

Aku dah lama tak singgah kat blog ni. Tapi kali ni macam nak meluahkan sesuatu sebab stress dan nak marah orang tak lepas.
Nak meluah perasan kat FB ada pulak orang yang aku geram tu, so luahkan kat sini sebab blog aku ni dahlah susah nak sebut dia punya add apatah lagi mengejanya...hahaha

Baiklah disini bermulanya kisah...amboi ceritera sangat...

Saya stress sangat dengan housemate saya, okay bukan dah tahap stress tapi benci dah aku dengan orang tua tu. Yup benci la ni sebab aku panggil die orang tua sebab kalau tak suka ke menyampah aku masih lagi panggil dia kakak kalau ceritakan kat orang lain tapi sekarang yeaa aku dah benci dengan kau. Aku susah nak  benci orang tapi sebab kau yang dah tua ni buat perangai tak matang kau menyakitkan hati aku, yes that is the reason that develop my hate to you. Hambek kau...

Yela buat ini tak boleh itu tak boleh...dah macam duduk dalam penjara dah aku...hello kau pun menyewa juga bukan aku duk sewa rumah kau.

Yang paling aku tak tahan sekali adalah satu hari ni aku terjerit kuat, terjerit okay terrrrr...Orang tua ni dia boleh Oi kan aku dari ruang tamu sebab aku dalam bilik.. Macam nilah kau orang dewasa yang ada title Hajah kau nak tegur aku sepatunya pergilah bilik aku cakap elok2, aku boleh terima. Ini tak main Oi, Oi..hello kita bukan rakan sebaya yang boleh kau HOi kan, aku hormat kau sebab kau orang dewasa yang umur 2 kali ganda dari aku, kau sepatutnya tegur aku secara rasional dan hemah. So dari kejadian ni dari menyampah dah jadi meluat dah jadi benci.

Ya..Allah...istifar suhaila...tak baik benci2 orang ni...

Baik, so lepas ni aku malas nak layan kau dah orang tua.. buat kerja masing2...me with my life...and you old lady with yours...cakap bile perlu je...

Fuhh...lega sikit amarah aku ni...

Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top