There was an error in this gadget

Friday, February 8, 2013

Xinnian Kuaile...Gong Xi Fa Cai

| |

Salam sejahtera anda2 sekalian...selamat tahun baru 2013...hahaha dah nak tahun baru cina baru nak wish happy new year tahun 2013... hoho baru nilah dapat nak berbloging...walau ku tahu tak ramai pon yg baca...


Okay utk berceloteh pjg kt sini meh ku mulakan dengan azam tahun baru...sebenarnya tak payah citer pom tak pe sebab every year pom azam ko sama jerr suhaila oi...
1) nak kurgkan berat badan( berat ku kurg 1 kilo jer bile masuk tahun baru ni)
2) nak dapat kejer yang best dan menjamin masa depan (okay tak tahu nak describe best tu camner...gaji best kot....ahahaha)
3) nak beli kereta ( dalam proses..huhuhu)
4) nak jadi manusia yg baik disisi-Nya...insyaAllah...


hmm nak citer per lagi...ha jika anda yg baca blog ku ini saya dah bertukar wajah...cute tak....ahahha...ok tak perlu nk citer kot....nnt kite story lagi....cau cin cau...sedapnyer cincau

oh luper nk wish selamat tahun baru cina....






nota kaki: takde nota kaki....hehehehehe

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top