There was an error in this gadget

Wednesday, June 5, 2013

Forget

| | 0 comments

Just a short entry...

how to forget???
do i need to find a new one to forget about this one...
or can you just get out from my mind!!!!!!!

huh....nyah kau dari kotak fikiran aku...pergi main jauh-jauh...dan jangan datang balik dalam fikiran aku nih...hokay...sebab aku dah penat...
Read more...

Monday, March 4, 2013

Akhirnya...akhirnya...akhirnya

| | 0 comments

Yeah...setelah berminggu-minggu ku cari akhirnya jumpa jugak...ooohhh  yeeeaaahhhhh!!!!

Apakah yg telah aku jumpa????

Jaaajaaaang...






ini dia novel yg dimana dibuat adaptasi drama kt tv3 bebaru ni...huhu letih cari novel ni...seb bek la jalan kt depan kinokuniya, dia display buku ni...yosh beli jugak dgn segera...ahahah..

itu saja....
Read more...

Monday, February 18, 2013

Perihal umur

| | 2 comments

Salam kepada anda2 disane yg membace....
This time nak story sikit perihal umur...

kat ofis
ofis mate: nak panggil ape ye?
aku: panggil je ela
ofismate: oh ela....
-jeda-(sbb masing2 tgh jwb call customer yg masuk)
ofismate: umur berape yer?
aku: hee rase-rasenyer?
ofis mate: 22-23
aku: ahahaha
-jeda-
ofismate: bukan ker?? bes tu
aku: heeee 25 lah
ofismate: ha biar betul...nampak cam budak2
aku:dlm hati(nmpk budak sgt ke aku ni,)

hehe but never mind aku lg suke nmpak mude  muehehehe

kat kedai gunting rambut
tukang gunting: cuti ker?
aku: haah hari ni cuti
tukang gunting : oh hr ni ahad ye
aku : kdg sy keje gak hari ahad sbb sy keje shift
tukang gunting: oh...umur adik berapa???19??
aku: ahahah..tak la duepuluh lebih dah
tukang gunting: haha yeke ingt adik bru lps spm buat part time tggu result..
aku: heheh sy dah lama habis sekolah

huuuu ade org tegur aku mude lagi...seronok...muehehehehe


so...this is my most recent photo...am i really that young according from those people i mention above..







notakaki: actually kalau ngan org2 yg kenal dgn aku ni...mane penah mengku umur sebenar...sentiase beritahu forever and always 19..kekeke


Read more...

Friday, February 8, 2013

Xinnian Kuaile...Gong Xi Fa Cai

| | 0 comments

Salam sejahtera anda2 sekalian...selamat tahun baru 2013...hahaha dah nak tahun baru cina baru nak wish happy new year tahun 2013... hoho baru nilah dapat nak berbloging...walau ku tahu tak ramai pon yg baca...


Okay utk berceloteh pjg kt sini meh ku mulakan dengan azam tahun baru...sebenarnya tak payah citer pom tak pe sebab every year pom azam ko sama jerr suhaila oi...
1) nak kurgkan berat badan( berat ku kurg 1 kilo jer bile masuk tahun baru ni)
2) nak dapat kejer yang best dan menjamin masa depan (okay tak tahu nak describe best tu camner...gaji best kot....ahahaha)
3) nak beli kereta ( dalam proses..huhuhu)
4) nak jadi manusia yg baik disisi-Nya...insyaAllah...


hmm nak citer per lagi...ha jika anda yg baca blog ku ini saya dah bertukar wajah...cute tak....ahahha...ok tak perlu nk citer kot....nnt kite story lagi....cau cin cau...sedapnyer cincau

oh luper nk wish selamat tahun baru cina....






nota kaki: takde nota kaki....hehehehehe

Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top