There was an error in this gadget

Thursday, September 20, 2012

saya tersentap

| |

heh tajuk entry...tapi mmg sentap pon...meh nak cita...

ade la satu hamba Allah ni name dirahsiakan tak boleh gtau no!! no!!..hamba Allah ni kira cam kenalan la...de la satu hari ni terbaca dekat die punya laman sosial...laman sosial pe hmmm faham2 sendiri la...rupe2nya die cam de wat majlis keramaian tapi aku tak tahu pom...oklah siapa la aku nak diajak kan...nak kata aku duk sarawak tak pulak....duk kl jer dekat la tu ngan umah ko...ala invite jer la pergi tak pergi belakang cite kan...

takpe ni hari ko hari aku nnt kalau boleh nk jer wat ape yg ko wat kt aku ni...tapi tak baik kan...saya org baik...ceh...

tapi mmg aku terasa ngan ko dahla tak wish birthday aku...aku tiap2 tahun non stop never miss hokey...





nota kaki: jika ade antara kamu2 yg bace entry ni hamba Allah yg dimaksudkan bukanlah kamu...hokey...

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top