There was an error in this gadget

Thursday, September 20, 2012

saya tersentap

| | 0 comments

heh tajuk entry...tapi mmg sentap pon...meh nak cita...

ade la satu hamba Allah ni name dirahsiakan tak boleh gtau no!! no!!..hamba Allah ni kira cam kenalan la...de la satu hari ni terbaca dekat die punya laman sosial...laman sosial pe hmmm faham2 sendiri la...rupe2nya die cam de wat majlis keramaian tapi aku tak tahu pom...oklah siapa la aku nak diajak kan...nak kata aku duk sarawak tak pulak....duk kl jer dekat la tu ngan umah ko...ala invite jer la pergi tak pergi belakang cite kan...

takpe ni hari ko hari aku nnt kalau boleh nk jer wat ape yg ko wat kt aku ni...tapi tak baik kan...saya org baik...ceh...

tapi mmg aku terasa ngan ko dahla tak wish birthday aku...aku tiap2 tahun non stop never miss hokey...





nota kaki: jika ade antara kamu2 yg bace entry ni hamba Allah yg dimaksudkan bukanlah kamu...hokey...
Read more...

sisi gelap

| | 0 comments

hah sisi gelap...apakah??? takde la nak post lirik lagu kelly clarkson yg baru dark side...saya suka  saya suka...


"Dark Side"

There's a place that I know
It's not pretty there and few have ever gone
If I show it to you now
Will it make you run away

Or will you stay
Even if it hurts
Even if I try to push you out
Will you return?
And remind me who I really am
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Like a diamond
From black dust
It's hard to know
What can become
If you give up
So don't give up on me
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away
Just tell me that you will stay
Promise me you will stay
Don't run away
Don't run away
Just promise me you will stay
Promise me you will stay

Will you love me? ohh

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away

Don't run away
Promise you'll stay


bestkan lagu nih...
Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top