There was an error in this gadget

Saturday, January 14, 2012

welcome 2012...

| | 0 comments

salam 1 malaysia...

kekekekke....dah empat bulan dah tak mengupdate blog....tadi bukak2 jer dashboard org len yg ku follow update senantiasa...sampai tak tahu berenti bace kat mane...pastuh rase cam ramai pulak yg jadi follower...mintak maaf la awok sume...sy jrg berbloging...kekadang yg terajin tu baru post entry...hehe...

anyway happy new year...walaupon da delay dekat 2 minggu...hehe tak de org nk larang pon kn...so da tahun baru ni mesti org tany azam pe kan...bukan nk ckp pe la kn tpi every once a year soklan ni mesti kuar...kekadang tu rase macam alahai cliche nye....tapi itu yg buat tahun baru lebih seronok dengan azam baru..

my new year resolution:
1. nak kurangkan berat badan a.k.a nk kurus...heheh...azam wajib...tahun lepas kurang 5 kilo jer..skit nor..
2. nak kerja tetap...
3. nak jadi insan yang lebih baik....
4. nak beli kereta..hahaha...kalau tak dpt keje bru mmg terkubur jerla azam nih..

so itu jerlah yg ingin di story mory kn kt sini sempena 1st entry of the year...

Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top