There was an error in this gadget

Sunday, October 14, 2012

gundah gulana

| | 1 comments

huuuuuuu emmmmmm huuuuuuuuu....apakah????(tak tau nk describe perasaan yg tgh gundah gulana tu camne)

recentlykan aku kan asyik dapat good news jer...apakah good news itu??? jeng....jeng.....jeng.....my bff nk settle down dah....nak ties the knot...huhuhu....ade 3 org nk tunang dah...sorg bulan 11 ni...sorg bulan 1 next year.....sorg bulan 2....i'm happy for them la of course...

tapi....what about meeeee????? huwaaaaaaaa........yes aku gundah gulana.....huwaaaaaaaaaaa........





nota kaki: along lina saya tahu along bace....so find me a calon boleh????kekeke...
Read more...

Thursday, September 20, 2012

saya tersentap

| | 0 comments

heh tajuk entry...tapi mmg sentap pon...meh nak cita...

ade la satu hamba Allah ni name dirahsiakan tak boleh gtau no!! no!!..hamba Allah ni kira cam kenalan la...de la satu hari ni terbaca dekat die punya laman sosial...laman sosial pe hmmm faham2 sendiri la...rupe2nya die cam de wat majlis keramaian tapi aku tak tahu pom...oklah siapa la aku nak diajak kan...nak kata aku duk sarawak tak pulak....duk kl jer dekat la tu ngan umah ko...ala invite jer la pergi tak pergi belakang cite kan...

takpe ni hari ko hari aku nnt kalau boleh nk jer wat ape yg ko wat kt aku ni...tapi tak baik kan...saya org baik...ceh...

tapi mmg aku terasa ngan ko dahla tak wish birthday aku...aku tiap2 tahun non stop never miss hokey...





nota kaki: jika ade antara kamu2 yg bace entry ni hamba Allah yg dimaksudkan bukanlah kamu...hokey...
Read more...

sisi gelap

| | 0 comments

hah sisi gelap...apakah??? takde la nak post lirik lagu kelly clarkson yg baru dark side...saya suka  saya suka...


"Dark Side"

There's a place that I know
It's not pretty there and few have ever gone
If I show it to you now
Will it make you run away

Or will you stay
Even if it hurts
Even if I try to push you out
Will you return?
And remind me who I really am
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Like a diamond
From black dust
It's hard to know
What can become
If you give up
So don't give up on me
Please remind me who I really am

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away
Just tell me that you will stay
Promise me you will stay
Don't run away
Don't run away
Just promise me you will stay
Promise me you will stay

Will you love me? ohh

Everybody's got a dark side
Do you love me?
Can you love mine?
Nobody's a picture perfect
But we're worth it
You know that we're worth it
Will you love me?
Even with my dark side?

Don't run away
Don't run away

Don't run away
Promise you'll stay


bestkan lagu nih...
Read more...

Thursday, August 16, 2012

Salam Lebaran

| | 0 comments

ohoho...aku update blog bile ade peristiwa2 dalam kalendar je yer...hahaha cakap jerla ko malas suhaila...actually banyk la menda nak cite tapi tak terstory kt blog nih...

so ramadan dah nak melaburkan tirainya..sedih la jugak kan ramadan dah nak habis...syawal pom menjelama...

di sini saya mengambil kesempatan mengucapkan selamat hari raya kepada sesiapa yang baca blog saya ni...maaf zahir dan batin...

maybe after this i try my best to update my entry hokey...sebulan sakali pom jadilah..ahahah....
Read more...

Saturday, January 14, 2012

welcome 2012...

| | 0 comments

salam 1 malaysia...

kekekekke....dah empat bulan dah tak mengupdate blog....tadi bukak2 jer dashboard org len yg ku follow update senantiasa...sampai tak tahu berenti bace kat mane...pastuh rase cam ramai pulak yg jadi follower...mintak maaf la awok sume...sy jrg berbloging...kekadang yg terajin tu baru post entry...hehe...

anyway happy new year...walaupon da delay dekat 2 minggu...hehe tak de org nk larang pon kn...so da tahun baru ni mesti org tany azam pe kan...bukan nk ckp pe la kn tpi every once a year soklan ni mesti kuar...kekadang tu rase macam alahai cliche nye....tapi itu yg buat tahun baru lebih seronok dengan azam baru..

my new year resolution:
1. nak kurangkan berat badan a.k.a nk kurus...heheh...azam wajib...tahun lepas kurang 5 kilo jer..skit nor..
2. nak kerja tetap...
3. nak jadi insan yang lebih baik....
4. nak beli kereta..hahaha...kalau tak dpt keje bru mmg terkubur jerla azam nih..

so itu jerlah yg ingin di story mory kn kt sini sempena 1st entry of the year...

Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top