There was an error in this gadget

Saturday, August 27, 2011

2 in 1

| | 0 comments

yeay dah nak raya dah...hari tu mase awal2 puasa tak post entry...tak sempat...so entry kali ni nak wish kat uollz yg duk bace blog i yg tak seberape nak meriah nih.....

nak wish....

selamat menyambut lebaran yg bakal menjelang dalm masa beberapa hari jer lagi...di kesempatan ni nak mohon maaf kalau ade wat silap kepada sesiapa yng mengenali diriku ini..

dan tak lupa juge selamat meyambut hari kemerdekaan yang ke 54....merdeka...merdeka....

this month such a bless,right??? tiga perkara datang sekali gus...ramadhan...syawal dan hari kemerdekaan malaysia...



Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top