There was an error in this gadget

Monday, July 18, 2011

within 2 weeks....

| | 0 comments

eh eh...bulan lepas takde entry you....haha ini adalah gara2 aku sgt bz...teeet cakap jer yg ko malas nak menaip...takde ape nak citer....

cume nak kasi tau aku sudah tinggalkan title penganggur terhormat sejak 2 minggu lepas...hehehe...aku da kerje...tapi tak ade la best mane pon ...bese2 jer...ala takat nak duit belanja bulan2 n bayar ape2 yg ptut tu boleh la....syukur sangat2 kepada ALLAH s.w.t

tapi dalm 2 minggu ni macam2 le jadi...first day nak keje aku boleh pulak tergelincir kt tangga ktm sebab nak kejar tren punya pasal...mestilah aku menjerit kn sebab cam dah nak jatuh...org2 yang nak masuk tren kt pintu depan skali tu sume dah pandang2...aaahhhh aku da tak heran dah pasal malu janji aku lepas masuk tren 2...aku tak nak tggu tren yg lg 15 minit tu....masa kan emas...tu pasal kejar tren...setiap hari la mmg kejar tren jer la aku...

pastu org dalam ofis....mmm cam ner nk cakap yer....rasenyer tak yah citer la...wat semak aku nyer blog jer...hehehehhe....

tu jer la kot nak citer..next time ya.....
Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top