There was an error in this gadget

Monday, May 16, 2011

teringat...

| | 0 comments

kelmarin masa tengah tunggu iklan kat tv3 habis,aku tukar ler canel lain yang takde iklan....tekan punya tekan... ceh gaya macam ayah aku duk langgan astro pulak kt kedai nih walhal ade canel yang 6 tu jer..hehe...pastu tersinggah ler kt tv9 yg time tuh tengah duk siar kartun budak kembar yang botak tuh...upin&ipin dan kawan2 tuh tengah main baling2 selipar...

oh rase macam pernah lalui jer pengalaman main baling selipar ni tapi kat mana yer...hah masa sekolah menengah dulu...

tak ingat ler bile kitorang(geng2 aku) start main tapi yang pasti antara time f3, f4 camtulah...ini semua gara2 ketegak nak ikut rules yang pakai kasut sukan waktu riadah...kitorang wat peraturan sendiri pegi pakai selipar time riadah...so dari termenung tak wat ape kitorang ape lagi main baling2 seliparlah...memang letih maen nih...bukan letih sebab berlari-lari nak selamat kan diri tapi lebih kepada letih ketawa...tapi time tuh memang enjoy habis...

ada satu ketika tuh hampir semua girls dalam xtreme time riadah bantai main ragbi versi no rules lantak koranglah nak main camne pom...guess what, kitorang guna buah kelapa tua jadi bola...hahahahahaha.....tapi ada gak guna bola jaring...haaa sape yang tengok mesti seriau habis, geleng-geleng kepala, tutup mata sebelah sebab tak sanggup nk tengok, tak lupa yang ketawa dan tutup telinga sebab chaos habis...mana taknya memang ngeri habis cara kitorang main...permainan ragbi yang betul2 pom kalah...sungguh2 tuh main sampai aku rase bile time nak wat touchdown tuh pon kena atack lagi....yang nih lagi letih, letih menjerit plus ketawa guling2 kat padang c sebelah aspuri...

tapi tu beberapa tahun lepas...memang rindu gile lar kat sekolah...kalau wat reunion nanti jom main baling2 selipar..heheheh.

Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top