There was an error in this gadget

Saturday, April 23, 2011

short entry

| | 0 comments

stress
sangat-sangat stress
hari-hari stress

tak tahu la nak tulis ape nih...yang pasti aku memang tension...

ok tu jer
Read more...

Friday, April 15, 2011

ciplak atau kebetulan

| | 0 comments

walawei sebulan sekali kot aku post entry kat blog nih...hahaha at least aku post daripada dibiar bersawang...bile difikirkan balik memang bersawang pon (laman sesawang)...hahahaha

ingat tak siaran program mentor yg rossa jadi tetamu undangan haritu...ingat tak...masa die wat persembahan tu die nyanyi lagu tajuk ku menunggu...kalau ada yang perasan la kan die punya lagu tu cam lagu ella n shah ku merindu...bila dengar balik memang sebijik...lebih 2 part na na na na die...memang konfem la sebijik...

aku ada la download lagu rossa tuh....dekat page yang nak downlad tuh (dekat 4shared)...ade la org komen...lagu org indon ni tiru lagu org malaysia...macam2 lagi la org2 komen kat situ...jadi KEBETULAN @ CIPLAK....hmmmm amik quote nabil lu fikirla sendiri....


Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top