There was an error in this gadget

Monday, March 7, 2011

entah apa-apa entah

| | 0 comments

siang tadi aku keluar ngan ayah aku...aku ada hal skit nak pos something...so sebelum keluar tuh singgah kat pejabat dotdot ( nama kena rahsiakan) nak mintak sain borang...

sampai kat pejabat tu ayah aku parking baik punye depan pintu pejabat...masa sampai kerani tuh tgh gayut handphone...aku ingat die nak berenti talking-talking lah kan since aku da masuk siap ayah aku tak mati enjin...ok takpe la tunggu jap sebab die dah buat signal tangan suruh tunggu...tapi aku tgk makin taknak berenti pulak die bercakap...disebabkan terasa cam lama menunggu ayah aku apa lagi die tekan la minyak van sampai bunyi mengaun tuh...hehehehe...lepas tuh la baru kerani tu berenti borak...
jadi aku conclude kat sini kerani tuh ntah pape ntah...bukan benda penting pon die borak, borak kosong ngan mak die jer...lepas cop borang aku tuh leh sambung gayut balik...yela orang nak cepat dia borak sakan plak ngan mak die...entah pape entah....

Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top