There was an error in this gadget

Monday, February 7, 2011

kalau berdating dot dot dot!!!!!!!

| |

sekarang ni aku suka duk layan lagu KALAU BERPACARAN nyanyian ana rafali, sohaimi mior hassan n altimet...best kan lagu ni...walaupun lagu nih cam dah lama berkumandang kt corong radio...yeke aku tak tau sebab jarang dengar radio...meh tinjau lirik dia....

kalau berpacaran memang banyak pantang larang
manjaga susila ibu bapa adik abang
apabila berdua carilah tempat yang terang
agar tidak pula mencuba aksi terlarang

Chorus
Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
Jangan pegang-pegang (jangan pegang-pegang)
Duduk renggang-renggang (duduk renggang-renggang)
Bertambah sayang (bertambah sayang)
Biar malu-malu (biar malu-malu)
Biar segan-segan (biar segan-segan)
Kerna malu itu perisai orang beriman

Kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama
Hantarkan rombongan meminang dengan segera
Kalau terlambat kekasihmu disambar buaya

Ulang Chorus

Yeah kita sambung cerita
Kalau kamu berdua aku yang ketiga
Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa
Berani buat terima padah
Kalau tak sedia ucap syahadah

Ulang Chorus

Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
Jangan pegang-pegang (boleh pegang-pegang)
Duduk renggang-renggang (duduk rapat-rapat)
Bertambah sayang (nanti confirm dapat)
Biar malu-malu (jangan malu-malu)
Biar segan-segan (jangan segan-segan)
Kerna malu itu perisai orang beriman (hahahaha)


amacam...hmmm dia punya lirik boleh kasi sentap untuk orang2 tertentu...yang pasti bukan aku...so for those couples out there jangan hanya tahu nyanyi karaoke lagu ni jer...kasi ingat dalam kapla aaa..

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top