There was an error in this gadget

Saturday, January 1, 2011

Let’s learn thai language kap

| | 0 comments

Hoho…aku nih tetibe jer nak belajar bahasa thai…kepada yang menyinggah dan terbaca post ini sila belajar bahasa thai ini dengan nada2 orang thai bercakap…khobkun kap….

Selamat sejahtera – sawaddi kap

Selamat pagi – arun sawad

Selamat malam – ratri sawad

Selamat tinggal – la korn

Selamat jalan – kho hai chok dee

Terima kasih – khobkhun kap

Saya orang kuat – ROBOT COP


 

HEHEHEHEHEHE…….


 

Nota kaki: aku tiru dari cite siang tadi…copy orang tuh wat….ngeh2…tapi robot cop memang kuat ape…

Read more...

1.1.11

| | 0 comments

Salam 1 Malaysia…sebab tarikh hari ni banyak satu so sahutlah seruan kerajaan…saya patriotik…

HAPPY NEW YEAR!!!!! "Fireworks, fireworks, fireworks" …oh yeah dah masuk tahun baru…bile dah masuk tahun baru bermaksud usia makin meningkat dan umur belum tentu lagi panjang…

So tahun baru ini kenalah beringat sikit ye dear…mmm faham2 sendiri lah….

Jadi pengakhiran untuk post kali ini…selamat tahun baru dan marilah jalani hidup yang serba baru…oh yeah…


 


 

Nota kaki: cantik tarikh hari ini…1.1.11…

Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top