There was an error in this gadget

Thursday, December 30, 2010

Farewell 2010

| | 1 comments

Tak sangka dah nak habis dah tahun 2010 nih..so nak wrap-up la sikit pe yang jadi kat aku tahun nih…

Emm tak de pape yang menarik pom…senang cakap takde hasil…meiyou..takde yang menggemberikan pun…takde la sampai takde langsung…at least aku dapat le aku punyer degree…

Yang tak bestnye aku tak dapat pon kerja…walaupon mintak sana sini…tak tahu la silap nye kat mane…rasenye aku da berusaha sedaya upaya da kot…mmm mungkin kurang tawakal kot…semoga tahun baru nih aku akan lipatkan lagi usaha aku berganda-ganda dan bertawakal pada-Nya dengan penuh tawaduk nye…isyaallah…kau jangan cakap jer yer suhaila buat tau…

Yang paling tak best nye pulak aku rase duduk lelame kat umah ni badan aku macam dipam-pam…benci giler aku…nilah padahnya kalau makan minum pakai tempat tinggal dikenakan bayaran RM0…tak yah kuar modal…sume ditanggung beres..bahaya gile…

Lagi satu aku rase aku punye temper makin hari makin naik…takde lar satu hari tu tak nak naik angin…mesti adelah…ntahla nape jadi cam tuh..umur bukannya 8 tahun 10 tahun…tapi dah bertahun-tahun… Ya Allah Ya Tuhan ku…semoga tahun baru ini perangai aku akan lebih berubah kepada yang lebih baik…

Tak tahu dah nak tulis ape dah…tu jerla kesimpulan untuk year end sale.. ops sorry tersasul lak…end of 2010…

Tahun depan azam nyer same cam tahun nih…nak kurus hahaha(yang ini tak pernahnye nak tercapai)…nak dapat kerja mesti dapat kerja…to be a better person…nak bf sorang wahahaha





Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top