There was an error in this gadget

Thursday, October 14, 2010

outing 101010

| |

last entry aku ade cakap nak post gambar mase outing ke mid kan...so lihat le gambar2 ni tapi aku post skit jer sebab malas hahaha tak la kalau nak tengok bebanyak go to my facebook album outing 101010

gaya aku cakap macam la ade orang sangat yang baca blog aku ni...


aku bermalam kat hostel hida kt ukm...jadi student ukm 3 hari 2 malam...


jumpe izumy kat sane, makin kurus pulak die ni aku pulak dot dot dot hahaha


3 out of my 8 bff...huuuuu, kan seronok sume ade confirm pak guard midvalley halau...hahaha


ngan sapura...suke la gambar nih...


sebelum izumy balik umah...

ok itu saja untuk tatapan umum...adios amigos..



0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top