There was an error in this gadget

Wednesday, October 20, 2010

another miracle 20.10.2010

| |

hari ni pon tarikh cantik...dan ntah bila dapat jumpa lagi...so untuk kesempatan ini post la entry walaupun tak panjang dan walaupon tak menarik...

tadi siang masa kursus komputer kt MID(medan info desa), aku tolong akak pengurus handle kursus untuk org2 yg nak belajar pasal komputer ni...nak dijadikan cerita.....

masa tengah2 kursus tadi ade la orang datang nak print...tengok2 rupe2nye kawan masa sekolah rendah...aini fadillah...so disebabkan lama tak jumpe borak la borak sampai aku tak tolong kak dada ngajar makcik2 kt kursus tu...tapi tak la borak lama adelah 10 minit gitu....aku tak lupa tau nak tolong kak dada...bile dah nak habis berborak die ajak aku g umah raya kedua nanti...nak bagi dialog skit...ehem...testing2 1, 2, 3

aini: meh la datang raya kedua nanti(raye haji)
aku: oh boleh2 ade pe???
aini: ade majlis tunang...
aku:(with highly curiosity) sape tunang??????
aini: aini
aku: wow nak tunang dah...(dan tanpa segan silu aku pon cakap) saya pakwe pon takde lagi...

ha nak classified ape berdasarkan dialog diatas....fikir sendiri....
hmmm well bile diingat-ingat balik kawan primary school aku...
najuah dah kawin
intan de bf
farazian dah kawin + 1 anak+ 1 lagi ondaway
rohana mmm dah de bf rasenya...hari tu aku ternampak die ngan sape ntah...
aini nak tunang
aku dot dot dot.....

huwargh....kena sumpah ke aku ni???????
adakah aku kena mandi bunga hah???
huhuhu



nota2: semoga tarikh yang cantik dan istimewa ni membawa seribu rahmat dan keberkatan....amin

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top