There was an error in this gadget

Wednesday, October 20, 2010

another miracle 20.10.2010

| | 0 comments

hari ni pon tarikh cantik...dan ntah bila dapat jumpa lagi...so untuk kesempatan ini post la entry walaupun tak panjang dan walaupon tak menarik...

tadi siang masa kursus komputer kt MID(medan info desa), aku tolong akak pengurus handle kursus untuk org2 yg nak belajar pasal komputer ni...nak dijadikan cerita.....

masa tengah2 kursus tadi ade la orang datang nak print...tengok2 rupe2nye kawan masa sekolah rendah...aini fadillah...so disebabkan lama tak jumpe borak la borak sampai aku tak tolong kak dada ngajar makcik2 kt kursus tu...tapi tak la borak lama adelah 10 minit gitu....aku tak lupa tau nak tolong kak dada...bile dah nak habis berborak die ajak aku g umah raya kedua nanti...nak bagi dialog skit...ehem...testing2 1, 2, 3

aini: meh la datang raya kedua nanti(raye haji)
aku: oh boleh2 ade pe???
aini: ade majlis tunang...
aku:(with highly curiosity) sape tunang??????
aini: aini
aku: wow nak tunang dah...(dan tanpa segan silu aku pon cakap) saya pakwe pon takde lagi...

ha nak classified ape berdasarkan dialog diatas....fikir sendiri....
hmmm well bile diingat-ingat balik kawan primary school aku...
najuah dah kawin
intan de bf
farazian dah kawin + 1 anak+ 1 lagi ondaway
rohana mmm dah de bf rasenya...hari tu aku ternampak die ngan sape ntah...
aini nak tunang
aku dot dot dot.....

huwargh....kena sumpah ke aku ni???????
adakah aku kena mandi bunga hah???
huhuhu



nota2: semoga tarikh yang cantik dan istimewa ni membawa seribu rahmat dan keberkatan....amin
Read more...

Monday, October 18, 2010

duit oh duit

| | 0 comments

Testing testing one two three…


Ini adalah entry post yang aku tulis melalui word…berjaya atau tidak mari kita lihat


Last weekend pergi kursus dan yang tak disangka2 dapat elaun rupenye so terima je la rezeki yang orang bagi…alhamdulillah…dan selasa ni wat part time lagi dan dapat duit lagi…hahaha suka tak?


Sapa yang tak suke duit…semua orang suke…hahaha

Read more...

Thursday, October 14, 2010

outing 101010

| | 0 comments

last entry aku ade cakap nak post gambar mase outing ke mid kan...so lihat le gambar2 ni tapi aku post skit jer sebab malas hahaha tak la kalau nak tengok bebanyak go to my facebook album outing 101010

gaya aku cakap macam la ade orang sangat yang baca blog aku ni...


aku bermalam kat hostel hida kt ukm...jadi student ukm 3 hari 2 malam...


jumpe izumy kat sane, makin kurus pulak die ni aku pulak dot dot dot hahaha


3 out of my 8 bff...huuuuu, kan seronok sume ade confirm pak guard midvalley halau...hahaha


ngan sapura...suke la gambar nih...


sebelum izumy balik umah...

ok itu saja untuk tatapan umum...adios amigos..



Read more...

Sunday, October 10, 2010

tarikh cantik

| | 0 comments

di sebabkan cume tinggal 5 minit je lagi...aku type pe yg ptut ye la nakkan tarikh 101010 tu

hari ni kuar ngan kawan2 sekolah seronok...
next entry aku post more details with the pictures also...ok bye nak cepat ni...
Read more...

Wednesday, October 6, 2010

aku tak peduli

| | 0 comments

haaaaa suspen tak title...tak la suspen mane pom...ini cume title lagu bi yg di translatekan ke bm...da lama tak post something kt blog so aku post lirik lagu ini...sebenarnya nak post videonye tapi tiap kali upload tiap kali tu GAGAL...tak berjaya pom..

i'll blame the internet connections Sebenarnya aku nak salahkan CELCOM BB...

so silalah anda sume yg menyinggah atau tersinggah menghayati lirik ini...tapi ini lagu bahasa korea...nak tahu translation die carilah sendiri hahaha...kan dah bagi tajuk lagu n penyanyi sekali...heeee


2NE1 - I DON'T CARE

Hey playboy
It's about time
And your time's up
I had to do this one for my girls you know
Sometimes you gotta act like you don't care
That's the only way you boys learn

[Bom]

Oh...
Oh oh oh oh oh...

[CL]

2NE1

[Dara]

Yeah yeah yeah yeah yeah

[Bom]

Oh...
Oh oh oh oh oh...

[CL]

2NE1

[Dara]

Yeah yeah yeah yeah yeah

[Minzy]

Ni otgise mudeun lipstick geun
Naneun jeoldaero yongseomotae
Maeil harue susipbeon
Kkeojyeoinneun haendeupon
Byeonhaji anheulgeotman gata
Oh oh oh

[Dara]

Deujeo chinguraneun sumanheun yeojachingu
Nal ttokgachi saenggakhajima I won't let it fly
Ije nimamdaerohae nan miryeoneul beorillae
Hanttae jeongmal saranghaenneunde
Oh oh oh

[CL]

Gakkeumssik sure chwihae jeonhwalgeoreo
Jigeumeun saebyeok daseossiban
Neon tto dareun yeojaui ireumeul bulleo
No oh no

[Bom]

I Don't Care
Geumanhallae
Niga eodieseo mwol hadeon ije jeongmal sanggwan
Anhalge
Bikyeojullae
Ijewa ulgobulgo maedallijima
'Cause I Don't Care eh eh eh eh eh
I Don't Care eh eh eh eh eh

[Minzy]

'Cause I Don't Care eh eh eh eh eh
I Don't Care eh eh eh eh eh
Boy I Don't Care

Dareun yeojadeurui darireul humchyeoboneun

Niga neomuneomu hansimhae
Maeil ppaenonneun keopeulling
Na mollae han sogaeting
Deoisang motchameulgeotgata
Oh oh oh

[Dara]

Neon jeoldae aniraneun sumanheun nauichingu
Neon neukdaeran chingudeulkkaji tailleotjiman
Charari holgabunhae neoege nan gwabunhae
Nae sarangira mideonneunde
Oh oh oh

[CL]

Oneuldo bappeudago malhaneun neo
Hoksina jeonhwahaebwatjiman
Yeoksi dwieseon yeoja useumsoriga deullyeo
Oh no

[Bom]

I Don't Care
Geumanhallae
Niga eodieseo mwol hadeon ije jeongmal sanggwan
Anhalge
Bikyeojullae
Ijewa ulgobulgo maedallijima
'Cause I Don't Care eh eh eh eh eh
I Don't Care eh eh eh eh eh

[CL]

'Cause I Don't Care eh eh eh eh eh
I Don't Care eh eh eh eh eh
Boy I Don't Care

[Minzy]

Nan neottaeme ulmyeo jisaedeon bameul gieokhae boy
Deo huhoehal neol saenggakhani mami swiwonne boy
Nal nochigin akkapgo gatgien sisihajanni
Isseulttae jalhaji neo wae ijewa maedallini

[CL]

Yo sogajun geojitmalmanhaedo subaekbeon
Oneul ihuro nan namja ullineun bad girl
Ijen nunmul hanbangul eobsi neol biuseo
Sarangiran geim sok loser
Mureupkkurko jabeul su inni
Anim nun apeseo dangjang kkeojyeo
(Now clap your hands to this)

[Bom]

I Don't Care
Geumanhallae
Niga eodieseo mwol hadeon ije jeongmal sanggwan
Anhalge
Bikyeojullae
Ijewa ulgobulgo maedallijima
No I Don't Care eh eh eh eh eh
I Don't Care eh eh eh eh eh

[Minzy]

'Cause I Don't Care eh eh eh eh eh
I Don't Care eh eh eh eh eh

Boy I Don't Care




Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top