There was an error in this gadget

Friday, September 3, 2010

suspen tak ingat!!!

| |

haha bile dikenang balik memang kelakar...
waktu kejadian: terawih malam semalam...

dipendekkan cerita...tgh2 terawih rakaat yg ke 5&6 tetibe aku teringat aku tak tak tutup tingkap...cuak weh...dalam hati dah tak tenteram dah...dah tak khusyuk dah solat aku....bedoa je dalam hati "jgnla rumah tok aku kena rompak lagi"...

lepas habis jer witir last tu aku pe lagi bergerak pantas balik umah la doa dah tak dan nak bace...berlari nih...sampai pintu pagar aku nampak pintu umah da tebukak...ah sudah umah baru lepas kena rompak ke...tidak laptop aku...(laptop memang terang-terangan bleh dicuri sebab kt atas meja jer)...aku pe lagi jalan slow2 sampai kt dpn pintu....

rupe-rupenye.....













cis adik aku yg masuk umah tok aku....igtkan dah jadi pape da kt umah tu....first thing yg aku tgk laptop aku...syukur selamat....aku pun terus gi tutup tingkap bilik....tulah pelupe lagi....

note: tingkap bilik tu yg stail umah lama yg nganga luas punya...bkan tingkap kaca ye...

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top