There was an error in this gadget

Friday, September 10, 2010

selamat hari raya aidilfitri....n happy bufday

| | 0 comments

selamat hari raya diucapkan kepada sesiapa sahaja yg terbaca blog aku ini...maaf zahir dan batin

dan tak lupe juga...tak sangka tahun ni raya jatuh bufday aku...semoga hari lahir ni memberi kerahmatan dan kesejahteraan kepada aku..dan akan di jadikan kenangan sampai bila2...

10.9.2010 bersamaan 1 syawal 1431
Read more...

Friday, September 3, 2010

suspen tak ingat!!!

| | 0 comments

haha bile dikenang balik memang kelakar...
waktu kejadian: terawih malam semalam...

dipendekkan cerita...tgh2 terawih rakaat yg ke 5&6 tetibe aku teringat aku tak tak tutup tingkap...cuak weh...dalam hati dah tak tenteram dah...dah tak khusyuk dah solat aku....bedoa je dalam hati "jgnla rumah tok aku kena rompak lagi"...

lepas habis jer witir last tu aku pe lagi bergerak pantas balik umah la doa dah tak dan nak bace...berlari nih...sampai pintu pagar aku nampak pintu umah da tebukak...ah sudah umah baru lepas kena rompak ke...tidak laptop aku...(laptop memang terang-terangan bleh dicuri sebab kt atas meja jer)...aku pe lagi jalan slow2 sampai kt dpn pintu....

rupe-rupenye.....













cis adik aku yg masuk umah tok aku....igtkan dah jadi pape da kt umah tu....first thing yg aku tgk laptop aku...syukur selamat....aku pun terus gi tutup tingkap bilik....tulah pelupe lagi....

note: tingkap bilik tu yg stail umah lama yg nganga luas punya...bkan tingkap kaca ye...
Read more...

Thursday, September 2, 2010

terawih~~~

| | 0 comments

ramadan dah nak habes tapi aku tak cite pon pasal bulan pose nih...
so nak citer kisah pegi terawih..

first terawih...
nak dijadikan cite masa tgh solat terawih aku dgr de org ketip kuku...ye ketip kuku dalam masjid...lepas abis je tahiyat akhir aku toleh belakang...rupe-rupenye ade 2 org budak kecil tak cukup umur gune ketip kuku yg terlekat kt kunci umah tok aku...seingat aku aku simpan dalm beg...bebudak tak gune tu punggah barang dalm beg aku smpi terkeluar tudung aku siap....ish tah pape ntah aku nak je marah waktu tu tpi mak bebudak tak gune tu ade kg die kt aku ape plak marah anak2 die....yelah kan kuangaja lar tu geledah beg org mak bpk tak ajar ke....

terawih yg seterusnye...
aku terkena penangan kipas yg memutar cam helikopter...aku dah la pakai telekung yg bukan kain cotton tu...so bile sujud jer....apalagi telekung ku pon terbang sampai tutup muka aku....senang cite lah die terbang sampai nampak baju aku lah....2 kali terawih plk tu jadi kejadian yg memalukan...makcik2 ngan nenek2 ketawe jer....huuuuu

actially takde pe yg best pon...hahaha....
Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top