There was an error in this gadget

Wednesday, November 25, 2009

finally

| |

akhirnya aku dah abis degree...huh...satu perasaan yang sangat best...tapi yang paling best bile dah abis presentation report praktikal haaaa memang lega gile...dah la aku org yng last skali present antara 3 bilik presentation.
actually nak letak gambar tapi gambar dalam laptop takde kt dalam pendrive....so untuk kengkawan yng nak gambar nyer tggu dulu yer...skang ni kat cc...
ok tu sajer yang nak tulis...daaaaaa

1 comments:

go-top
azr!eza..fiznzrie.. said...

salam....
kamu.. bila nak upload gambar? :c: upload la.. nak jgk gambar hari tue. :j: . 6t upload tau...
mizz ya' :d:

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top