There was an error in this gadget

Wednesday, November 25, 2009

finally

| | 1 comments

akhirnya aku dah abis degree...huh...satu perasaan yang sangat best...tapi yang paling best bile dah abis presentation report praktikal haaaa memang lega gile...dah la aku org yng last skali present antara 3 bilik presentation.
actually nak letak gambar tapi gambar dalam laptop takde kt dalam pendrive....so untuk kengkawan yng nak gambar nyer tggu dulu yer...skang ni kat cc...
ok tu sajer yang nak tulis...daaaaaa
Read more...

Thursday, November 5, 2009

dah lama tak post

| | 0 comments

haluuuu
mau 2 bulan jugak la aku tak berkarya yer dekat sini....well macam2 da jadi, and malas nak citer mende yang lepas and of course aku tak igt dah ape jadi....

dah nak sebulan habis praktikal, skang kt kampus kt machang...tak de ape yang menarik sangat pun nak citer tapi hari ni otak aku macam dah nak biul da bile wat report LI tadi...so pendekkan kan citer, nak gi print la kan draft report nak tunjuk kat cik su...seb bek kak nor tgk email pn zakiya bagi...yang kena antar draft 12hb bukannya 8hb...hahaha suke giler aku...ye la report aku yg patut nye tunjuk kt cik su ari ni cam byk nak kena betulkan jugak la...so aku ade lagi 2 hari untuk buat yang sebaik mungkin...

chaiyo' chaiyo'......
Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top