There was an error in this gadget

Monday, September 7, 2009

the best day

| |

semalam 6/9/2009 aku keluar dengan geng2 masa sekolah menengah dulu....best sesangat dapat jumpa ngan diaorang semua...tapi tak semua yang ada...yang ada just aku, ainon, izumy, suraya and hida...yang lain tak dapat nak datang sebab ada hal yang tak dapat dielakkan...eh sesuka aku jer kan bagi alasan tu...

antara aktiviti yang dilakukan...
1) jalan2 dekat masjid india sampai sogo
2) shopping raya
3) bergambar sakan tak ingat...tapi still tak puas
4) berbual2 dekat surau kl sentral sampai waktu berbuka puasa da masuk tak sedar...hahaha
5) bergumbira
6) buka puasa dekat rasamas izumy belanja thanks mie...

nnt i'll upload our pictures ok...anyway memang semalam sangat best...

2 comments:

go-top
.filzah. said...

jeles gile...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ella^lalala said...

nanti kita plan lagi sekali biar semua ada ok...

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top