There was an error in this gadget

Thursday, September 10, 2009

wish sendiri jer lah!!!!

| | 2 comments

today 10/9/09

blogger-emoticon.blogspot.com

happy birthday ela...anda sudah tua!!!hehehe
Read more...

Tuesday, September 8, 2009

model sambilan tak b'gaji

| | 3 comments


we all, dari kiri hida, aku, mimie, enon n aya
kan best kalau p-jah, yern, dada n has ada sekali...


model eskelator


dekat eskelator lagi
nota sisi: aku rasa habis eskelator sogo kami amek gambar


wat gigi mancung


aksi terkejut melampau


sukenya dapat makan


kesian hida


formasi bintang rtm...haha
Read more...

Monday, September 7, 2009

the best day

| | 2 comments

semalam 6/9/2009 aku keluar dengan geng2 masa sekolah menengah dulu....best sesangat dapat jumpa ngan diaorang semua...tapi tak semua yang ada...yang ada just aku, ainon, izumy, suraya and hida...yang lain tak dapat nak datang sebab ada hal yang tak dapat dielakkan...eh sesuka aku jer kan bagi alasan tu...

antara aktiviti yang dilakukan...
1) jalan2 dekat masjid india sampai sogo
2) shopping raya
3) bergambar sakan tak ingat...tapi still tak puas
4) berbual2 dekat surau kl sentral sampai waktu berbuka puasa da masuk tak sedar...hahaha
5) bergumbira
6) buka puasa dekat rasamas izumy belanja thanks mie...

nnt i'll upload our pictures ok...anyway memang semalam sangat best...
Read more...

Tuesday, September 1, 2009

tag

| | 0 comments

Zaman Kanak-Kanak

Nama penuh:
ella...(bukan ella rock tuh) blogger-emoticon.blogspot.com

Tarikh Lahir:
10/9/1987

Tempat Lahir:
salah satu hospital kat malaysia

Tempat dibesarkan:
kat pahang

1. Siapakah nama kawan rapat anda sewaktu kecil?
najuah n intan

2. Apakah permainan masa kecil yang anda ingat?
batu seremban, teng-teng, sorok-sorok, pondok-pondok, main kejar2(yang paling suka) blogger-emoticon.blogspot.com

3. Kalau anda gaduh dengan kawan anda, apakah yang akan anda cakap kpd mereka?
tak silap aku la kan kalau name pon gaduh...bercakap ker...

4. Di kawasan manakah tempat feveret anda bermain?
setiap pelusuk kawasan rumah atuk, padang sekolah,

5. Apakah cita-cita anda semasa kecil?
doktor...ceh harapan jerla, tengok darah pon geli-gelemanblogger-emoticon.blogspot.com

6. Apakah rancangan katun yg anda gemari dan masih ingat sampai skrg?
sailormoon (dengan kuasa bulan akan menghukum mu), tomato man (pernah ponteng kelas fardhu ain nak tgk katun ni...haha), dragon ball (yg sebenarnya dragon ball ada 7 biji semuanya)...haha...gilalah aku blogger-emoticon.blogspot.com

7. Makanan ringan apakah yg anda akan borong di kedai?
keropok, gula2, aiskrim malaysia yang 20sen tuh...blogger-emoticon.blogspot.com

8. Nyatakan seorang rakan zaman kanak-kanak anda yg anda teringin jumpa skrg?
najuah...dia pindah singapore lepas habis sek rndh...

9. Apakah gelaran anda semasa kecik?
ntah...

10. Siapa yg mahu ditag?
sesiapa sahaja...
Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top