There was an error in this gadget

Friday, August 28, 2009

selamat hari kemerdekaan

| |

okay, aku nak ucap siap-siap kt sini sebab rumah kat kampung takde internet...

so hari isnin ni kita 1 malaysia akan sambut hari kemerdekaan yang ke 52...dah setengah abad 2 tahun dah kita merdeka...harapan aku adalah semoga malaysia akan kekal aman damai sampai bila-bila...

tapi kan dah tak dapat nak tengok iklan2 yang touching2 sebab director iklan tu dah meninggal, tak lain tak bukan allahyarham yasmin ahmad...semoga rohnya dicucuri rahmat...

so here i want to wish all malaysian...selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-52...

ok that's all, yea2 balik kampung esok....daaaa
blogger-emoticon.blogspot.com

1 comments:

go-top
- kak ina - said...

balik kg rupanya...

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top