There was an error in this gadget

Thursday, July 9, 2009

oo..woo..lelaki idaman...

| |

hmmm...familiar tak dengan tajuk n3 ni...yup lagu melly gostant...ops salah...goslow...
actually tetibe jer aku dapat idea pasal ni masa gosok baju tadi...hahaha...

ok my prince charming should be:

1)tahu hal2 agama ni...tapi taknak warak sangat taknak jahil sangat
2)educated...mesti nih...
3)tak banyak cakap tapi taknak yang pendiam ok...
4)ade sense of humor
5)tahu masak tapi taknak yang terror masak cam chef...at least die tahu la yang basic-basic
6)nampak kacak gile di pandangan mata aku bile pakai baju melayu complete sampin n songkok...ahaks...huhuhu
7)rupe mestilah sedap mataku memandang...hahaha
8)ada kerjaya...mesti nih
9)gila lensa kamera cam aku...hahahahahahahaha...cam lawak jer ciri ni
10)terima aku, family aku dan kawan2 aku seadanya...
11)no smoking...aku memang nak yang tak smoke ok...



haaa...tu jer setakat ni...kalu de tambahan...ku kan update la nanti...
tetibe rase ciri2 yang aku tulis ni cam aku gatal nak kawen jer....hahaha.....

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top