There was an error in this gadget

Monday, May 4, 2009

freedom at last...huh ye la tu

| |

aku da habis exam yahooooo!!!!!!!
walaupon tadi rase nak marah jer orang yg wat soklan tuh!!!???huh tensen giler...nak tahu sebab per???
soklan QMT503 tadi "susah tahap (dewa + gaban) kuasa infiniti = tekan2 calculator kuar math error"...huh memang susah giler lar...tadi nasib bek jer aku tak nangis jer tadi...sebaliknyer aku geram giler...tak tau la naper...tapi alhamdullillah aku bley jugak jawab walau dengan mengarutnyer...HAHAHAHAHAHAHAHA...ketawa puas2...

dan selepas berakhirnya paper yang "susah tahap (dewa + gaban) kuasa infiniti = tekan2 calculator kuar math error" tadi bermakna aku da habis exam...ketawa lagi...HAHAHAHAHAHAHAHAHA.....

tapi...huh de tapi lagi...aku tidak dapat berangkat pulang kerumah lagi kerana ade bengkel tuk praktikal...huuu kena tunggu lama lagi...apakah yang harus diri ini lakukan dalam masa 7 hari ini...huuuu mesti aku bored to death punya...dala cik laptop ku kat hospital...

lepas balik dari exam tadi terus balik umah sewa yang cam sauna tu...lepas tu rilek2...then cik izyan adnan call...cakap2...borak2...talk2...chat2...gosip2...sedar tak sedar kitorg da cakap hmmm about 1 jam lebey gak r...giler banyak kredit cik izyan sorang tu...lepas tu...adoi berapa banyak lepastu daaa...

then aku nengok OIAM kt youtube...huhuhuhu kelaka giler muka tomok masa his name kena umum oleh marion yang comel itu...huu suka dgr die speaking english..nak nangis da tomok itu...tapi at last die menang congrates tuk die...huuuuuu....

tetibe kan de la sorang dari kami mencadangkan "jom wat lempeng" pastu wat la...ayu yang bancuh...ayu yang masak...first trial...hahaha hampir hangit dan tak jadi...sebab tak jadi gi tukar kuali...then baru jadi...da de lempeng kena ade cicah nyer...so cicah nyer sardin hancur2 resepi by ella and that's me...big applause...pe lagi tepuk la tangan...hahaha...rase pe tah sardin tadi tu...kalu kami berempat ni tak food poisoining by tommorrow maknenyer resepi tu ok tuk di makan....ketawa lagi dan lagi...hahahahahaha...seronoknyer dapat ketawa...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....

ok that's all...
p/s:ni pinjam laptop ayu nih nk update nih...



0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top