There was an error in this gadget

Tuesday, May 5, 2009

andai itu takdirnya

| |

whoaaa....gempak nyer tajuk n3 kali ini...mesti anda2 kamu2 ingin mengetahui apakah disebalik tajuk n3 ini dengan kehidupan aku...

ok semua orang bawak bertenang dan bertendang...

meh citer skit...skit jer nih...rahsia tuk sesape yg menyinggah di blog ku ini...

LIGHTS CAMERA n ACTION... TAT...TARARA....

huh mesti de manusia yang dah tak sabar nk tahu ni...sajer jer nk suspen2...huhuhu...

"Jangan salah faham Puan Sri. Kemaafan yang diberi tidak akan sama sekali menjadikan saya lupa pada kedudukan diri saya ini. Saya tak boleh membuang pangkat itu ketepi kerana kesalahan yang pernah dibuat kepada saya."

"Saya telah menjadi balu sebelum masanya dan anak-anak saya juga telah menjadi anak yatim sebelum masanya. Sembilan bulan mengandung mereka tanpa suami disisi. Saya pekakkan telinga mendengar cemuhan masyarakat sekeliling."

Andai itu takdir-Nya, dia menempuhinya dengan tabah dan sabar. Apa yang penting sekarang adalah kebahagiaan anaknya, Dania. Sekurang-kurangnya, bila Aleya menutup mata, kehidupan Dania akan terbela.


"Selama aku meniti liku-liku kehidupan yang penuh dengan onak dan duri ini, aku tidak pernah pasrah dalam hidupku. Andai itu takdir-Nya sebelum menggapai bahagia aku redha. Namun sampai waktu apabila aku tidak mampu untuk bertahan lagi, hatiku lebih keras dari kerikil."


haaa itulah dia sinopsis novel yang bertajuk andai itu takdir-Nya...seriously novel ni best gilerrrrr....


ni la novel tu...

betul ni novel ni best giler....tak percaya...ok..my rumet yang dua org lagi yang sememang nyer kaki novel like me...2 kali bace...tetap touching...huu tak bleh blah btul mereka berdua ini...hehehe ayu dan wana jangan marah...

yang aku tulis tu sinopsis kat belakang buku die...huhuhu tak bleh nk citer lebih2...nnti tak surprise kepada yang berminat...
tapi frankly speaking and seriosly talk novel ni best sangat...
huhuhu tak rugi aku membelinya...hahaha...promote nih...

moral of the story: aku de sebuah...hehehehe...third novel yg aku beli dan sangat memuaskan hati...huhuhu



2 comments:

go-top
Iznie said...

best betul ker???

nooratifah said...

aku tau best sangat citer ni tapi...aku x dapat baca sampai abih...sedih aku x dapat baca novel ni.dah la citer dia best

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top