There was an error in this gadget

Thursday, April 30, 2009

perbezaan antara peti ais dan ketuhar gelombang mikro

| |

hmmm...terang-terangan both of these thing totally different.

satu tuk simpan makanan supaya tahan lama n jadikn makanan tu sejuk, simpan air dalam peti (nnt boleh minum sejuk)...

Justify Full
satu lagi tuk perhangat makanan, baked cake ke...dan macam2 lagilah...lepas kuar dari microwave tu boleh makan panas2...hmm sedapnyer...tapi tak bleh panas2 sgt nabi tak bagi...



oi...oi...oi...nk cakap sebenarnyer ni suhaila oi...hahaha...da ngarut tahap gaban nih...ok meh nak story skit...

today...aku kena pergi machang...de presentation...presentation ENT...huh mengalahkan orang yang nk present viva jer macam...onda way nk gi machang tuh kami tempah van uitm...nek van tuh fuh...sejuk beb...ingatkan pakcik van wat full blast...tapi sekali aku tgk laaa no 1 ker...giler la sejuk...

pastu sampai jer machang...pergi library dulu...sejuk jugak...sejuk die tak berubah pom...pastu gi kelas sejuk jugak...da bes presentation pe lagi balik la...

balik tu nek van sama...since da tengahari panas la kan...so atas van tu kak nana suruh wat econ tu full blast...mule2 rase sejuk biase jer...lama2 lepas tu...sejuk yg gigil2 pom terasa...then sampai la ke KB...lepas turun jer dari van tu aku da rase da kehangatan matahari...adus da la kena jalan kaki balik umah...memang "panas + hangat + kereta yg berpusu-pusu = hai cepatla sampai rumah"...

tapi...tapi...bile sampai jer umah memang la lega dapat berteduh...tapi huhuhuhuuu...hanya ALLAH jer la yang tahu yang bilik ni dah boleh wat pusat sauna da...hangat tak hangatnyer...panas tak panasnyer rumah sewa aku ni...



takde kaitan sangatla dengan peti ais dan microwave...hahahahah

moral of the story: huuu rindunye dengan kesejukan dan kenyamanan...dan aku da tak dapat bertahan da dengan kepanasan

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top