There was an error in this gadget

Thursday, April 16, 2009

i'm damn frust + sad...huaaaa

| |

a big disaster just enter my life yesterday n today...
ya...malapetaka yg sangat besar telah menimpa diriku ini...apela dosa aku...huuuuu...sedih nyer....want to know what happen...ok i'll let you all know...

laptop aku...ya diulangi laptop...sesuatu yg penting bagi diriku ini sebagai student...laptop aku tu telah rosak...yes...i repeat my laptop telah R.O.S.A.K...huuuuuuu....sedihnyer...

dan nak tahu pe yg rosak...raasenyer sumer penggune laptop tak ingin bende ni terjadi sampai bile2...yg rosak tu ialah mother board...aku ulang lagi M.O.T.H.E.R.B.O.A.R.D...tak tahu la ejaan ni betul ke tak...lantak la kn...yg penting sekali laptop ku telah rosak...

aku sedar laptop aku ni macam bengong jer lepas aku wat projek ent...sampai jer umah...nk on balik...die tak terON pom...aku ingat sementare jer sbb same thing happen when aku part 4...tapi time tu aku tak on laptop aku bape hari ntah...mase aku nk anta g kedai kom aku try on balik...elok jer pastu tapi aku still anta kt kdi kom...but now pe yg jadi...motherboard yg rosak...huh aku gile shock tahap infiniti...

huaa...why is this happen to me???? nande???(bahasa jepon nih)
this is so unbelievable...ariyanaitsuno...
dan setelah pe yg menimpaku ini...otak ku pom weng trus...nk study pom tak leh...huuuuuu....sedey...

1 comments:

go-top
asiah said...

sabar, ella sabar..aku pn pnah kena mcm ni, ms buat research part 4 dlu..huk2..laptop syida pn dh rosak skg ni..kecian dia, sbuk ngn report praktikal lg..masalah btul!!!..dia dh bli yang baru plak r..huhu. knapa la laptop x rosak masa kita duk syok main game kn?? hmmm..haha

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top