There was an error in this gadget

Tuesday, April 14, 2009

geramnyer aku....

| |

arini g study kt library ngan rumet ku wana n ayu + ain(yg umah nyer sblh umah kami)...pas bes study kt lib...kami sume pom nk berangkat pulanglah...
lpas tu tman ain g bank islam...ok lpas balik dari bank ni la de satu peristiwe yg aku rase sampai aku nk wat violence...HAHAHAHA...

so lepas jer abes urusan kt bank tu...kitorg ni balik ikut shortcut kt belakang bank tu...kitrg sumer ni lalu ler kt tepi2 nnti kalau lalu tgh kene langgar lak almaklumlah la kete pom sibuk lalu kt belakang tu...memang byk kete yg lalu kt situ...tapi takde lak yg hon kt kitorg suh lalu kut seblh saner...tapi de satu kerete ni...really made me pissed of...geram giler aku...die hon kitorg bkn men tak igt dunie lagi...suh kitrog ketepi sblh saner...pastu dala emo semacam jer pakcik tu...datg bulan ke aper...walhal bkn nyer tak muat pom kete die yg tak bape besar tu nk lalu...sajer jer...seblum kete pakcik ni lalu de lori yg lalu...tak hon pon kitrg...iiiiissssshhhh geram giler rase...asal la aku tak igt no plat kete dier tadi...kalu aku jumpe siap la keter tu...aku bocor kn tayar dier...calarkan kete die..letak gule2 hacks kt cermin depan kete die tu...iiiiiissssssshhhhh aku marah ni....tapi tak mungkin la reality nyer aku wat kes2 juvana cam tur...aku cakap cam tu timer geram jer...hehehehe...tapi memang geram kan....

0 comments:

go-top

Post a Comment

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top