There was an error in this gadget

Thursday, March 26, 2009

am i shopaholic...

| | 0 comments

hari ni klas bes awl cam selalu....hmmm kelas 3 jam jadi 2 jam...seronoknyer...kami bertige aku,

ayu n mami...menyusul dulu...but wana n fiza bes klas lagi awal yg tak leh blah....pastu fiza beri

cdgn yg menjurus kepada pengeluaran wang yg berganda-ganda...(ops!!!metafora yg lebeh2...)...ok

asal nyer nk g mkan mcd yg mcvalue lunch tu...tapi ondaway tu...eham2...tersinggah la satu due

tmpt...nk di ringkas kn ceriter after all 5 of us enjoy the mcvalue lunch...takde nyer trus balik

umah...pastu agenda shopping pon bermuler....and kmi serumet end up dgn beberape bngkusan

plastik...aku beli inner n kemeja...mami beli bag n baju...wana n ayu pon beli baku

gak...aduh...asal keluar jer de jer barang yg beli...ni la susah duk bandar ni....



Read more...

Wednesday, March 25, 2009

yesterday....

| | 0 comments

hohoho....semalam lupe nk mejengah blog ni...so bukak la tuk ari ni...semalam kitorg g jlan2 tuk beli brg dapur...hmmm selalunyer tak semestinyer beli brg dapur jer...de la bebrg len yg terlepas dari senarai...hahaha...tapi seb bek aku tak terlepas beli brg2 len dalam senarai...dalam senarai aku...makanan jer....haha...stok habes...so kene topup...mmmm wana sampai beli 2 biji beg lagi...satu beg nk g klas...satu lagi handbag...hmm hmmm...

semalam onda way nk balik umah...kmi jumpe ngan inu(anjing dalam jepon) dah la kaler hitam...heeee teriingat mase kt skool dulu...hahaha...time tu form one...very nostalgic and maybe tuk sesetgh org tu tragic...ok...then arini kami ternampak anak anjing...dala itam angjing tu...ok da la tu takdop per lagik nk citer...daaa
Read more...

Sunday, March 15, 2009

what a journey

| | 0 comments




akhirnya...aku selamat sampai ke kb dari cameron highlands yg tinggi itu...hari 1st sampai kami tinggal kat apartment desa anthurium...bkn hantu ok...satu apartment de 3 bilik...since da sampai CH apartment tu memang takde kipas apatah lagi aircond...air die tahap air yg de ais tuh...
kitorg punyer kursus kt mardi CH...food die memang best...pagi, breakfast nasi lemak...lepas tu dgar ceramah smpi tghhari...then lunch...gulai ayam masak lemak die mmg meletup...sementara tunggu student laki g solat jumaat...my geng pergi bergambar sakan tak igt smpi la kursus continue...ptg tu kami tgk org2 mardi wat demo...dlm lbey kurang kul 5 kursus pon habis...so balik time...hahaha...malam tu plak aktiviti pra shopping pon bermula...
aku tak beli byk sgt sbb my motif nk cari makanan tuk dimakan since my tummy wat concert free...da habis shopping balik la pe lagi...da la sejuk tambah2 baru lepas ujan...
hari last kat cameron...ni baru la leh shopping sampi lebam...sampai duit habis...tapi aku tak la habiskan duit...after da siap sume aktiviti sendiri kt atas tu balik la ke kelantan...pukul 5.30 p.m kami sampai gue musang...berenti solat...mende wajib ni...journey continue...and as for the result kami sampai machang pukul 9 malam...tapi aku sampi rumah almost nk dekat kul 11 la jgk...sebab geng2 aku duk kb...hmmmm tu la die my journey dalm 3 hari dari nk g CH sampai balik CH...
Read more...

Wednesday, March 11, 2009

nak pergi cameron highlands....

| | 0 comments

ola...

this is my 1st n3...so event first yg nk gtau ni...esok bersamaan dengan 12 mac
2009 aku akan berangkat ke cameron highlands...whoa...tapi not going there for holiday okay...ade kursus nak kene attend...lame da tak pegi sane...hohoho...and now at last dapat gak pergi setelah untuk sekian lamenye...hooray....so berharap dan berdoa selamat pergi dan selamat balik....amin...

Read more...

Labels

Followers

 
 

Coret - Coretan | Diseñado por: Compartidísimo
Con imágenes de: Scrappingmar©

 
top